Gravida

Yoga för dig som är gravid 

Gravida kan med fördel gå på min HathaYoga basnivå (Medicinsk yoga). Övningarna är bra för gravida oavsett var man befinner sig i graviditeten. Man kan göra övningarna ända fram tills det är dags att föda, man blir bara lite mer bredbent i övningarna när man är höggravid. Ju tidigare man börjar med yoga i sin graviditet, desto större chans har man att slippa besvär under havandeskapet och grunda väl inför förlossningen, då man kommer att ha lärt sig kroppsställningar och en andningsteknik som kan underlätta. Detta är en bra hjälp speciellt om man är orolig för förlossningen, då man känner att man har något beprövat att ta till. Det hjälpte mig personligen när jag väntade barn och gav mig trygghet och känsla av att jag hade lite kontroll i denna omvälvande upplevelse. Kvinnans hormoner påverkas positivt när man utövar Yoga i ett meditativt tillstånd och fostret påverkas av mammans lugn och trygghetskänslor.

Jag ger gärna personlig handledning till dig som är gravid, även utanför Yogapassen kostnadsfritt, när du går på Yoga hos mig.

Klippkort för gravida

Vi erbjuder klippkort för gravida på 6 gånger för 1350:- eller 12 gånger 2550:-
Du kan under en period gå flera gånger eller en gång i veckan, alternativt lägga upp det hur du vill. Dessa klippkort sträcker sig även utanför terminerna och du har möjlighet att använda det också på Drop in Yoga som erbjuds mellan terminerna. Du är också välkommen att använda samma kort när barnet väl är fött om du har klipp kvar. Samma Yoga är utmärkt som rehabilitering med start 2 veckor efter förlossningen – förutsatt att det var en normal förlossning. Giltighetstid 2 år.

Klippkort Gravida
Ålder Nivå Pris    
Klippkort Gravida 12 ggr
Avgift 2550:-.
2550:- Info/Boka
Klippkort Gravida 6 ggr
Avgift 1350:-.
1350:- Info/Boka

Du kan även beställa ett klippkort via e-post anmalan@yogaochmeditation.se eller telefon 08-766 62 31

Scroll to Top